Moulin rouge kväll

ag har  äg har h akag har äntligen kommit på hur man bloggar från mobilen har dock en del problem med texten, men jag få Jar redigera det när jag har en data. Vart fall som ni ser på korten sgå började dagen i polen med några öl. Efter det så åt v hi middag på en japansk redturang som heter Fuji som serverar den godaste sushi jag någonsin ätit. Bilden med en del av en pissoar på sej visra att man inte får tvätta fötterna iden om man nu blir sugen på det när man står framför en pissoar??!!. Efter detta bar det av till en draggshow " Moulin rouge som var jätte bra dom e verkligen djktiga och bjuder påsej själva :-)j

Sa wat dee

Sa da hade jag preppat och gort klart for att blogga somsa manga ganger innan,men det visar sej ju att det alltid ar nagot som skiter sej.
Jag har massa roliga kort som jag ville lagga upp men det funkar inte men jag har nagra som jag fixar anda...

Vi tog en farja till Koh Thao dar killarna borjade med deras dykarcert, det slutade med att jag bestamde mej for att satta mej i skolbanken igen med, sa nu ar jag advanced open water diver i stallet for bara open water, dvs att jag nu ar licenserad for att dyka ner till 30m djup och bara for lite information sa var det 28 grader pa 30 meter dom ganger vi var nere =)

Har har vi tagit en prova pa kurs med undervattensfotografering och vrakdykning ( for dock intega in i vrak, det kravs ett sarskilt cert for det) Dom korten har jag ju sa klart inte fatt med mej nu, sa det far vall bli nasta gang.Dont ask.. I dont really know what im holding ; )

Har ar det i alla fall pa sjoborrar. Sa det var vall ungefar det vi gorde pa koh thao, vi tog en rundtur med en liten long tailboat med lite runt on och snorklade  dom andra sag haj det fick tyvarr inte jag gora men jag sag sma squids gor sota sedan tog vi en svang inom det kanda nang yuan Island men det kanndes som att det kunde kvitta, var mest en turistfalla kandes det som.
Vi har gort en utflykt idag som jag vill berattaom m en jag tar det nasta gang nar jag kanske har klarat att losafragan med korten..
Men det var ialla fall riktigt kul att fa dyka igen =) Nu  har tyvarr blivit lite sjuk, har fatt oroninflamation och en lapp som 3 ganger sin egen storlek sa det fick bli en tur till sjukhuset iforrgar med.. Lakaren sa att han "bara" gav mej tre olika mediciner och att det skulle racka, nu har jag bara 2 kvar den tredje rakade visst ga sonder pa nagot satt.. men men, det har hjalpt i alla fall mitt ora ar battre tyvarr inte min lapp men den kommer sej vall den med.


At last!!

Sa da var det antligen dags, resan borjade med forseningar och fortsatte sa hela vagen 27 timmar tog den totalt men det ar glomt nu =)   Nagra ol hann vi med innan vi for fran landvetter trots allt        Val framme i bangkok blev flyget till koh samui ocksa forsenat.... Det gulliga lilla propeller planet vi akte till koh samui med   Lucnh pa stranden      Det har ar livet... =)

Countdown..

Nu är det nära.. =) Idag har dagen gått åt till  att packa och samordna kattvakter till min lilla Snickers, känns ganska bra trots att vi skall lämna han i sju veckor..
Nu är det 10 1/2 timme kvar tills våran resa startar.
Dom har lyckats att öövertala Wenche att köra oss skönt att slippa trixa med kollektivtrafiken..
Nu skall jag kolla några avsnitt av Pretty little liars innan sängen..

SOON I´m flying =)

Pengarna på bordet!!

Nu är det bara 1 1/2 dygn kvar tills våran resa börjar och jag har haft min första semester dag idag och den har jag använt väl. Först städadade jag toaletten, sedan kom Ulf på en fika efter det var det dags att åka till stan och hämta ut mina bath . Efter det var det dags att färga och böja fransarna på salong effect, tjejen som gorde det var jätte duktig och jag är supernöjd över resultatet =).
Efter att jag ätit middag hos mina föräldrar (stekt falukorv och mos.. mumms =) ) så var det dags att åka hem igen, då la jag märke till att en bil förföljde  mej... en polisbil... Dom påpekade att mina skyltar syntes för dåligt..Kändes lite pinsamt faktiskt =( Men det är ju bra att dom är uppmärksamma.
Nu sitter jag och tittar på How to lose a guy in ten days, det är en av mina favorit filmer =) Det behövs så att jag kan ladda inför packningen i morgon.

Ut med julen.

Så då var julen utstädad, men jag fick en sista chans att ta ett kort på min lilla busfrö framför granenÅhh visst e han fin, jag klippte dock bort granen men man kan ju se sladden i bakgrunden =).
Nu har vi bokat ett fint hotell i hong kong för våran sista etapp.Visst ser det nice ut?? Jag LÄNGTAR!!

Lite blandat

Så vad har jag hunnit med sedan sist?
Jag var hemma hos Eva och fikade med henne och Samuel, var ett tag sedan sist.

Det blev bara en snabbfika men det var mysigt för det.
Sedan bar det hemmåt för att laga mat, jag hade bjudit hem våra reskompisar på middag för att planera det sista nu när det börjar närma sej. När kvällen närmade sej sitt slut kom vi fram till att vi inte kommit fram till något, men det måste ju betyda att vi är redo!!?
Idag har jag vart på bio date med mitt <3 vi var och såg på sherlock holmes 2, hade hört att den inte var så bra men jag gillade den.Nu skall jag roa mej lite litteratur jag har fått på fackutbildningarna och se om jag kan bli lite bättre på lag och rätt..Åhh jag blir så arg..

Idag på jobbet så ringde det min mobil runt kl. 20.30 Det var statoil som ville berätta att jag hade "glömt" att betala när jag var där och tankade kl. 16.30.
Jag säger att nej ni har fel jag har varit på jobbet sedan kl 12 och inte tankat sedan 27/12-11.
Han frågar då om inte jag har en bil med reg.plåt MFB ... skoda octavia och jag säger jo det har jag men som sagt, jag har varit på jobbet sedan kl 12.
-Konstigt för jag sitter här och kollar på övervakningskamerorna och du var här då. Jag blir ju så klart irriterad och frågar om han verkligen kollar på rätt dag eftersom det är ett par dagar sedan jag var där sist, då frågar han helt enkelt om mina reg.plåtar sitter kvar på bilen, jag går ut och kollar... Nej det gör dom ju inte... fan alltså vilka dåliga människor det finns där ute.
Så då var det ju bara att ringa polisen, hon jag pratade med förklarar ju så klart att jag inte får lov att köra bilen mer än till närmsta polistastion så nu blir jag billös och det är ju kul när det är 2 mil till jobbet..
Men men det går ju säkert att lösa.
You should always look at the bright side of life - Jag åker till thailand om 10 dagar =)


Ledig

Idag har jag spenderat en mycket mysig dag med Alinde och hennes bästa <3

Och där kom en fin Bä mitt uppe i allt =)
Leka tittut kan jag med  Leka tittut kan jag med =). Efter att ha myst och tjötat en del tog vi en promenad ner till sjön.

Tja jag låter min nya kamera berätta =) Det är bra att jag får testa inställningarna innan jag åker.
I eftermiddags skulle jag även ha myst med Eva, men hennes lilla parvel har fått ögonkatarr tyvärr och jag vågar inte ta några risker så det fick bli en mysig kväll i soffan istället.

1 Januari

Åhh idag har det varit en seg dag jag är super trött!!
Middagen igår klarade av galant, det var dock lite tråkiga tallrikar till förrätten.Men den var iallafall väldigt god, Tim stod ju för varmrätten så där fick jag vila =)
Dessertern gick hem också dock inte dom glöggkokta tranbären.

Sedan blev det den sedvanliga fsten och lite raketskjutningSen var Anna så snäll och körde ner oss på stan, det blev en liten sväng på O2.
Det som är roligast på nyår är nog att alla är så finklädda.
Nu är det bara 2 veckor kvar till min resa =)

RSS 2.0