Bye bye filippinerna and hello Hong kong

Jag hoppar fram några veckor och återkommer om våra drömveckor på filippinerna där ( jag tröttnade på att blogga där pga den usla uppkoplingen om det nu fanns någon över huvudtager, men jag har skrivit vanlig dagbok  så att jag kan fylla i när jag kommer hem ;-) ).
Så idag kom vi fram til hotellet runt 11.30 vi checkade in och tog en lunch buffe på hotellet innan vi tog stan..Det blev inte gort så mycket vi bor på ön och har inte lämnat den idag, vi har bara gått runt och kolla. Vi har varit lite på jakt efter kläder  och en ny backpack väska efter det att min blev förstörd med minst halva min packning ( berättar om det.när jag kommer hem). Här är mämligen bara 13° och jag fryser. Men vi hittade inget. Här är helt sjukt mycket folk och sjukt höga byggnaderk. Imorgon tänkte vi ta en sväng till Macau.:-)







welcome to paradise

Nu är vi på Palawan det lite "jobbigare" paradiset som jag läst om B-)
Här kommer lite bilder från puerto princess största staden på palawan och även från sabang



G  







Banaue risfälten




The day of my life!!!


Flygplatsen på koh samui

Så nu är det dags att lägga thailands öliv bakom sej och fortsätta till bangkok. Vi gick upp kl. 4.30 I morse för att vara på flygplatsen itid 2timmar innan flyget skulle avgå8.15 så när vi kommer hit 05.45så kollar dom lite frågande på oss och frågar om vi vill åka med det tidigare flyget som går 30 min innan eftersom vi är så tidiga. Antar att man onte behöver vara så tidig här. När vi kom til gaten så var vi dom ända här och först nu börjar dom andra fesenärerna komma kl7.15. Men det är iala fall den vackraste flygplats jag har varit på. den är utomhus med bara tak över oss. Det finns massa blommor buskar träd och dammar med näckrosor. Toaletterna har jätte stora akvarium med stora fiskar och dom bjuder på frukost.







Tycker dock att det är lite tråkigt att lämna dom andra

Guidad tur

Då har vi varit på vår andra turist attraktion på Samui nämligen en guidad tur runt halva ön. vi var och kollade på Big Budda 




RSS 2.0